اهداف بلند مدت، ميان مدت و کوتاه مدت کميته دانش پژوهان که در اين سالها طي تشکيل جلسات متعدد با دوستان و صاحب نظران و آشنايي با وضعيت تحصيلي – آموزشي خور به دست آمده است بصورت خلاصه و فهرست وار در ادامه ذکر خواهد شد.
لازم به توضيح است که هرکدام از اهداف براي اجرا و به ثمر نشستن شامل جزئيات و راهکارهاي اجرايي است که در اين مختصر نمي گنجد، همچنين برخي از اهداف نيازمند زمان و تجربه و مساعدت همگاني است که براي نيل به سمت آنها بايد حوصله نمود… .
=مهمترين هدف کميته دانش پژوهان خور پرداخت وام هاي بلند مدت قرض الحسنه به دانش پژوهان نيازمند مي باشد که به تناسب توانايي مالي کميته و ميزان همکاري خيرانديشان همشهري، و با توجه به نياز متقاضي و شرایطی که متقاضی می پذیرد، به وي پرداخت خواهد شد. و در نهايت مبلغي که متقاضي در بلند مدت بازپرداخت خواهد نمود مجدداً صرف پرداخت وام به متقاضيان جديد و مسائل آموزشي و تحصيلي مي شود.
– و اما ساير اهداف:
= تهيه و تدوين «سالنامه تحصيلي – آموزشي» با در نظر گرفتن رويدادهاي تحصيلي و آموزشي کشور در تمامي مقاطع، با هدف برنامه ريزي قبلي براي رويدادهاي تحصيلي – آموزشي. مانند برنامه ريزي قبلي براي امتحانات مختلف، فراخوان ها، جشنواره ها، نمايشگاه ها و مسابقات و نتیجتاً تهيه چشم اندازهاي بلند مدت…
= ارتباط و تعامل منظم و هدفمند با مدارس خور، مسئولين، دبيران و بخصوص انجمن اوليا و مربيان.
=تلاش براي ايجاد ارتباط بهتر و سازنده تر خانواده هاي دانش پژوهان خوري با محيط هاي آموزشي با«نگاهي نو».
=ارتباط مؤثر با دانش آموزان و دانشجويان در زمينه هاي مختلف، با هدف ايجاد انگيزه و اعتماد به نفس در آنها براي شرکت مؤثر در فعاليت هاي اجتماعي و آموزشي.
=برگزاري کلاسهاي تقويتي با حضور دبيران برتر و باسابقه. بويژه تقويت دروس پايه که سالهاست دانش پژوهان ما در آنها با مشکل مواجه هستند.
=هدايت تحصيلي دانش پژوهان در تمامي مقاطع بخصوص انتخاب رشته هاي تحصيلي با استفاده از مشاورين متخصص.
=تشويق و حمايت از دانش پژوهان نخبه و موفق از لحاظ علمي، ورزشي، هنري و حمايت از ابتکارات، اختراعات و طرح هاي تحقيقاتي همشهريان در حد توان مالي.
= تشويق و حمايت خاص مالي و معنوي از محصليني که به سمت رشته هاي مورد نياز شهر با توجه به اولويت حال حاضر سوق مي يابند. مانند: معلمي، پزشکي و… .
= تلاش براي ارتقاي سطح خردورزي جامعه با تدوين برنامه هايي در جهت تقويت فرهنگ مطالعه و همچنين تهيه و تدوين بروشورهاي آموزشي با اهداف مشخص.
=برنامه ريزي جز به جز براي هرکدام از پايه هاي تحصيلي از پيش دبستاني تا دانشگاه با هدف ارتقاي سطح کيفي دانش پژوهان خوري و برنامه ريزي براي موفقيت بيشتر آنها در رويدادهاي تحصيلي خاص هر پايه در طول سال.
=تعامل با دبيران و مدرسين با سابقه و بازنشسته همشهري و استفاده از تجربيات آنها در زمينه هاي گوناگون تحصيلي و بخصوص آسيب شناسي و ارائه راهکارها.
=تعامل کاربردي و متقابل با نهادهاي شهري و شهرستان اعم از: شوراي اسلامي، شهرداري، شوراي ورزشي، آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد اسلامي، شبکه بهداشت و درمان و… .
=ارتقاي سطح دانش و معلومات اعضاي کميته دانش پژوهان با استفاده از برگزاري کلاس ها و کارگاه هاي آموزشي و تشکيل کتابخانه تخصصي، با اين هدف که در گذر زمان، هرکدام از اعضا «نماينده اي متخصص در امر تحصيلات» باشد.
=برنامه ريزي براي تجهيز نهادهاي فرهنگي – آموزشی خور مانند کتابخانه هاي عمومي و کتابخانه هاي مدارس در صورت داشتن توان مالي يا از طريق آگاهي رساني عمومي و مکاتبات اداري.
=برگزاري نمايشگاه ها و همايش ها و سيمنارهاي مختلف و اطلاع رساني در مورد اتفاقات فرهنگي، تحصيلي و آموزشي جهان امروز و کشور.
=تشکيل گروه هاي تحقيقاتي با استفاده از مشاورين آگاه و متخصص براي بررسي روند تحصيل در گذشته خور و شناسايي نقاط قوت و چالش ها، و تدوين برنامه هايي براي نتيجه بخشي اهداف.
=در صورت داشتن توان مالي کافي در آينده، همکاري با صاحب نظران اقتصادي براي ايجاد سرمايه گذاري هايي با بازده مناسب. با هدف جاري ساختن منابع تأمين مالي کميته دانش پژوهان.
– توضیح: این متن از وبلاگ سابق کمیته دانش پژوهان، به همان تاریخ منتشر شده در وبلاگ، به سایت رسمی کمیته منتقل شده است.