سمینار بین المللی دانه های روغنی و روغن های خوراکیانتخاب مقالهی دانشجویی از خور لارستان به عنوان مقالهی برتر کشوری انتخاب کرد.
از بین حدود 700 مقاله ارسالی به دبیرخانه سمینار، 458 مقاله توسط هیات داوران انتحاب گردید که از بین آنها 416 مقاله به صورت پوستر و 42 مقاله به صورت سخنرانی پذیرفته شد. در پایان مراسم آقای حبیب اله عباسی دانشجوی دکتری تخصصی رشته بیوتکنولوژی مواد غذایی دانشگاه تهران، به عنوان سخنران برتر معرفی شد و مقاله وی با عنوان “تولید bioemulsifier از سویه جدید سودومانوس ائروژنوزا AM02 با استفاده از روغن سویا به عنوان تنها منبع کربن” نیز به عنوان مقاله برتر انتخاب گردید و از آن تقدیر به عمل آمد. این کار پژوهشی به صورت مشترک و با همکاری دانشگاه تهران و پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری انجام شده است. نکته قابل توجه این است که سویه جدید استفاده شده در این طرح نیز توسط این پژوهشگر لارستانی جداسازی شده است و به نام وی در بانک جهانی ژن ثبت شده است. لازم به ذکر است که آقای عباسی تا کنون موفق به چاپ 8 مقاله در ژورنالهای معتبر بین المللی با اندیس ISI و ارائه 5 مقاله به صورت سخنرانی در کنفرانسهای معتبر داخلی و بین المللی شده است.
http://www.sohbatenow.ir/news.php?id=873
ایشان یک افتخار برای خور و منطقه لارستان هستند و نیز الگویی مناسب برای جوانانی که در آغاز راه تحصیل قرار دارند. می توان از دکتر عباسی یاد گرفت که نباید صرفاً به عنوان “دانشجو” بودن اکتفا کرد. و نیز این نکته که همیشه به سوی بهترین ها حرکت کرد…