اختراع دکتر حبیب اله عباسی مدرس و معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جندی شاپور در میان ۱۰ طرح برتر فستیوال نوآوری های صنعت غذا که توسط مرکز ملی فن بازار و معاونت علمی ریاست جمهوری برگزار شد قرار گرفت. اختراع دکتر عباسی، به تولید ماست سنتی سرشیردار که حالت چروک دارد و در حال حاضر تنها در لبنیاتی های سنتی تولید می شود به روش صنعتی اختصاص دارد. اختراع مذکور در هفته جاری در تالار فرابورس ایران نیز جهت جلب سرمایه گذار قرار خواهد گرفت
ازطرف کمیته دانش پژوهان این موفقیت را به ایشان به عنوان یکی از اعضای کمیته، و خانواده محترمشان و همشهریان گرامی تبریک و تهنیت عرض میکنیم. به امید موفقیت های روز افزون. ۲۸دیماه ۹۵
فستیوال نوآوریهای صنعت غذایی برای تجاریسازی ایدههای برتر در این حوزه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار مهر، یکی از مهمترین مشکلات و موانع در تجاریسازی طرحها و نوآوریها در کشور، عدم وجود بستر مناسب تعامل میان صاحبان طرح و نوآوری با صاحبان سرمایه و صنعتگران است.
در این راستا مجموعه تعاملات با نهادهای تأثیرگذار نوآوری و فناوری کشور منجر به ایجاد بازاری با عنوان «بازار دارایی فکری (بورس ایده)» به عنوان یکی از بازارهای رسمی و قانونی در شرکت فرا بورس ایران شد.
این بازار با هدف عرضه و مبادله مصادیق مالکیت فکری در فضای شفاف، تخصصی و کارآمد طرحریزی شده و در آن گواهیهای ثبت اختراع، طرحهای صنعتی، علائم تجاری و … پس از ارزیابی فنی، تهیه طرح تجاری، ارزشگذاری یا قیمتگذاری، بازاریابی و در نهایت با تائید کمیته عرضه فرا بورس در تابلوی فرا بورس، نمایش و آماده عرضه میشوند.
بر همین اساس، برای توسعه و ترویج تبادلات در بازار دارایی فکری و ایجاد زمینه تعامل هر چه بیشتر بین صاحبان نوآوری و فناوری با سرمایهگذاران و صنعتگران در حوزههای تخصصی، رویدادهایی با عنوان «فستیوال بازار دارایی فکری» برگزار میشود.
این فستیوالها با رویکرد شناسایی نوآوریها و اختراعات کشور در یک حوزه صنعتی و ارائه آن به صنعتگران و سرمایهگذاران آن رشته تخصصی برگزار میشود.
از این رو، فستیوال نوآوریهای صنعت موادغذایی به عنوان پنجمین فستیوال بازار دارایی فکری امروز با ارائه ۱۰ طرح برتر در صنعت موادغذایی برگزار شد.
این اختراعات منتخب برای بیش از ۷۰ صنعتگر و سرمایهگذار ارائه میشوند. همچنین بیش از ۱۰۰ طرح و اختراع در قالب پوستر و کتابچه ارائه خواهد شد.
در کل ۱۲۰ اختراع به دبیرخانه فستیوال نوآوریهای صنعت موادغذایی ارسال شد که بعد از ارزیابیهای فنی، اقتصادی و بازار، ۱۶ اختراع در مرحله اول و ۱۰ اختراع در مرحله نهایی انتخاب شدند.
نام ۱۰ اختراع به همراه مخترعان که اکنون در حال معرفی به سرمایهگذاران هستند، در ذیل آمده است:
ـ شیرینکننده کمکالری جایگزین شکر؛ عبدالمحمد ایزدپناه
ـ تولید کالباس کمچرب و کمکالری با استفاده از نشاسته اصلاح شده ذرت؛ مهرداد محمدی
ـ فناوری تولید پلیمرهای آنتیمیکروبال و زیست تخریبپذیر؛ جواد کریمی
ـ استخراج آنتوسیانین از آب میوهجات؛ سارا رئیسی و محمد حجتالاسلامی
ـ کیت تشخیص سریع و همزمان پاتوژنهای آلودهکننده موادغذایی توسط تکنیک LAMP؛ مجید مجرد
ـ فرمولاسیون و روش تهیه سوسیس از ماهی؛ کاوه رحمانیفرح
ـ فرآیند تولید مربای رژیمی فراسودمند با استفاده از شیره خرما به عنوان شیرینکننده و پکتین آمینه با درجه متوکسیلاسیون پایین دارای خواص پریبیوتیک؛ لیلا واقف
ـ سیستم تولید هوای گرم، خشک و سالمسازی شیر برای تولید ماست سرشیردار سنتی به روش صنعتی در حالت پیوسته؛ حبیبالله عباسی
ـ تولید ماست غنی شده با استرولهای گیاهی جهت کاهش کلسترول بدن؛ زهرا ایزدی
ـ پودر بستنی بدون قند با استفاده از ایزومالت و آسه سولفام پتاسیم؛ علی سرشوقی
?در فستیوال مواد غذایی چه کسانی حضور داشتند؟
– دوربین اینوتاکس گزارش کاملی از این فستیوال تهیه کرده. بخش اول گزارش را اینجا ببینید.(کلیک کنید)
– منبع خبر در مهر نیوز (کلیک کنید)
– منبع خبر در سایت ایسنا (کلیک کنید)
حبیب جان بار دیگر تبریک. دیگه به موفقیت هات عادت کردیم. خوشحالیم که همیشه باعث افتخاری. همواره سالم و سربلند باشی.
تبریک فراوان همشهری
تبريك به دكتر عباسي عزيز كه مثل هميشه باعث افتخار ما هستن
خدمت دوست گرامیم دکتر حبیب اله عباسی تبریک و تهنیت عرض میکنم. از خداوند برایشان سلامتی توفیق روز افزون و برکت در عمر آرزو میکنم. این موفقیت و افتخار نشانه تلاش فراوان و علاقه ایشان به کار است. باشد که ایشان چراغی در سر راه دانش آموزان و دانشجویان منطقه باشند تا با چنین موفقیتی برای خود، خانواده و شهر افتخار افرینی کنند.
تبریک به اقای عباسی،دوست عزیزم و تبریک به همه ی خور
با عرض تبریک خدمت جناب دکتر و خانواده گرامیشان.. و ارزوی توفیق روز افزون برای افتخار آور شهرمون .
تبريك و آرزوي موفقيت هاي روز افزون براي افتخار آفرين شهرمان، دكتر عباسي.